Wat zijn de openingstijden van Hoedenatelier Beau Chapeau?

Hoedenatelier Beau Chapeau is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Elke hoed wordt op maat en naar wens van de klant gemaakt en graag neem ik de tijd om uw wensen te bespreken. Wilt u een afspraak maken? Bel, mail, app of vul het contactformulier in.

Wat kost een hoed? 

De prijs van een hoed wordt bepaald aan de hand van het materiaal wat gebruikt wordt en het aantal arbeidsuren. Er zijn daarom geen vaste prijzen te noemen.
Voor een prijsindicatie verwijs ik u naar de vermeldde prijzen onder de hoeden bij 'Collectie'. 

Wat zijn de mogelijkheden voor bruidshoeden? 

Hoedenatelier Beau Chapeau ontvangt veel bruidjes die op zoek zijn naar een bijpassende hoed of fascinator. Het materiaal wordt in dezelfde kleur als de jurk geverfd. Ook kunnen details of stukjes stof van de jurk in verwerkt worden. Er is veel mogelijk dus vraag naar de mogelijkheden of kom gezellig langs! 

Is er voor iedere hoofdmaat een hoed? 

Iedere hoed wordt op maat van uw hoofd gemaakt. Diverse mallen maken het mogelijk om voor zowel grote als voor kleine hoofdomtrekken een hoed te maken. Welke materialen worden er gebruikt?

In de zomer is het materiaal sinamay of parasisal gebruikelijk. Voor winterhoeden gebruik ik veelal vilt. Een specialiteit is de verwerking van leer in een hoed. Daarnaast is ook het verwerken van stof van een (bruids)jurk bijvoorbeeld mogelijk.Wat is de levertijd van een hoed?

Nadat u een hoed heeft besteld wordt hij binnen 2-3 weken voor u gemaakt. 
Voor bruidshoeden geldt een levertijd van 6-8 weken in verband met het materiaal dat op kleur gemaakt moet worden.


Ik woon te ver weg om langs te komen. Kan een hoed ook opgestuurd worden? 

Ja dat is mogelijk! Wanneer duidelijk is welke hoed u wilt kan ik hem voor u maken en hem opsturen. Tussen het maken door stuur ik u foto's zodat u weet wat u koopt.
 Het risico van het opsturen is voor de klant. Heeft Hoedenatelier Beau Chapeau ook kinderhoedjes? 

Het is ook mogelijk om hoedjes voor kinderen te bestellen in diverse modellen. Voor voorbeelden kunt u contact opnemen via het contactformulier.