Wat vinden klanten van
Hoedenatelier Beau Chapeau? 


'Het model wat ik in mijn hoofd had is het geworden!'

Ik had al een tijdje een model voor een dopje in mijn hoofd maar ik kon het nergens vinden. Ook de kleur die ik graag wilde was nergens verkrijgbaar. Via facebook ben ik bij Hoedenatelier Beau Chapeau terecht gekomen. Mirjam begreep al snel wat ik bedoelde en uiteindelijk is het model wat ik in mijn hoofd had het geworden! Heel erg bedankt!

Door Marielle op 3-2-2018

'Ik had niet verwacht dat de hoed precies dezelfde kleur als mijn jurk zou zijn!'

Bij Hengeveld Couture in Papendrecht zag ik tijdens het passen van mijn trouwjurk visitekaartjes liggen van Hoedenatelier Beau Chapeau. Omdat ik een hoed zocht voor bij mijn jurk heb ik een afspraak gemaakt. Mirjam verzekerde mij dat mijn hoed exact dezelfde kleur als mijn jurk zou worden omdat het materiaal naar aanleiding van de stof geverfd wordt. Bij het ophalen van mijn jurk bleek dat ook zo te zijn.. ik had niet verwacht dat de hoed precies dezelfde kleur als mijn jurk zou zijn. Ik was er heel erg blij mee en ik heb veel complimenten gehad. Van harte aanbevolen:)

Door Annelies op 23-3-2018

'Veel keuze, alles is mogelijk en een vriendelijke ontvangst'

Ik kan kort zijn over mijn ervaring met Hoedenatelier Beau Chapeau... Veel keuze, alles is mogelijk en een vriendelijke ontvangst! Ik kom zeker terug voor een volgende bestelling!

Door Anoniem op 2-4-2018

'Voor mij alleen nog maar handgemaakte hoeden'

In een hoedenwinkel was het voor mij altijd passen en meten. Mijn hoofdmaat is dusdanig groot dat mijn hoed altijd groter gemaakt moest worden. Toen ik hoorde van een hoed op maat laten maken leek mij dat wel wat. Inmiddels heb ik hele goede ervaringen met Beau Chapeau en heeft Mirjam al twee hoeden voor me gemaakt die perfect zitten. Voor mij dus alleen nog maar handgemaakte hoeden!

Door Annie op 15-4-2018

Laat anderen weten wat je van Hoedenatelier Beau Chapeau vindt!