3e prijs gewonnen bij de Nederlandse Hoedenwedstrijd!

LEUK NIEUWS! Afgelopen zaterdag heb ik de 3e prijs gewonnen met deze herencap bij de Nederlandse Hoedenwedstrijd in Sevenum! Een enorme eer en waardering voor mijn werk als hoedenmaakster!

Voor de wedstrijd kon je 1 van de 3 geselecteerde outfits kiezen als inspiratie. Ik ben voor de herenoutfit gegaan omdat ik me graag meer wil toeleggen op het maken van herenpetten. In dit geval had ik geen mooiere aanmoediging kunnen krijgen! Benieuwd naar mijn andere hoeden of wil je eens langskomen?

Ga naar deze blog >>>

Styled shoot bij Fletcher trouwlocatie 'De Broeierd'

Ter promotie van Fletcher Trouwlocatie 'De Broeierd' werd er op 19 juni 2018 een styled shoot georganiseert. Mijn bruidsdopje was onderdeel van de trouwoutfit met prachtige foto's als resultaat!

Ga naar deze blog >>>

Hoedenwedstrijd NHV

Genomineerd bij de jaarlijkse hoedenwedstrijd van de Nederlandse Hoedenvereniging!

Ga naar deze blog >>>

Styled Shoot bij het Veerse Meer

Fletcher trouwen organiseert in de trouwlocatiesvan Fletcher Hotels styled shoots om met die foto's hun locaties te kunnen promoten in trouwmagazines en promotiemateriaal. Voor de styled shoot bij het Veerse meer in Arnemuiden ben ik gevraagd om hoeden te ontwerpen voor de bruid. Een hele gave uitdaging met geweldige foto's als resultaat!

Ga naar deze blog >>>